Good Water – Good Life

Att rädda världen som entreprenör!

Jag fick förmånen att träffa en entreprenör som åkte med en konvoj till Palestina, vi lunchade tillsammans på Saluhallen i Lund och han berättade att konvojen med kläder, ris och filtar och hela grejen anlände som det skulle. Samtidigt som han var där med konvojen så fanns det 15 st slipssnubbar från Röda Korset i Israel och skulle checka läget. Inte mycket till handling vill säga. Det slutade med att min entreprenörvän kunde ingå i avtal med Röda Korset och fakturera dem. Saker och ting fungerar när pengarnas vibration och energi fungerar, så är det. Det finns dessutom många föreningar med Fair Trade som gör precis som min entreprenörsvän, strida till handling igenom företaget och hjälpa fackföreningarna i olika länder där folk i princip får slava. Min familj, min mamma och jag och hennes man har en F – skattesedel med två SNI nummer. SNI nummer bestämmer firman och vad man gör i firman. Delen med mig är det med Vego Sminket från Zao Makeup, och morsans mans del i företaget är med ekologiska lösningar för värme av hus eller värme till skorstenar till badtunnor och badbassänger utomhus i folks trädgård.

Jag känner till flera entreprenörer som hjälper havslevande djur, ett bryggeri med surfgalna havsälsksnde killar som blev less på nedskräpningen av plast, och efter en skön dags surf så går man till baren och tar en öl i värmen… Det resulterade i ett nytt projekt med ölflak vars öglor var gjorda av ”plast” som är ätbart för sköldpaddor och fiskar, nu fastnar inte sköldpaddorna i öglorna. Ett annat företag jag kom i kontakt med skapade surfingbrädor av återvunnen plast. Själv jobbar jag med filtrering av vatten som passerar reningsverken om och om igen och dricks åter igen fullt med skadliga kemikalier som vi spolar ut i naturen, det är mediciner och kosmetiska preparat och hormoner från p-piller och allt elände vad det är. Jag tycker att kampen om vattnet, haven och våra väldigt gamla rör som pumpar ut kadmium bland annat, är miljöproblem som kan lösas på ett entreprenörmässigt vis. Några håller inte med men det är helt ok att tjäna pengar på något man brinner för men ville illustrera om hur välgörenhet fungerar, eller, egetligen inte fungerar:

Många små företag gör mycket samhällsnytta. Det är bra tycker jag. Jag ville bara berätta att jag blev så kär i detta vatten företaget, I’m hooked and all in. Vårt vatten har hudregenererande egenskaper vilket minskar på rynkor, samt gör att hela kroppen blir fri från toxiner från kranvatten. Sånt vi slängt i avloppen med parfymer och skit folk köper dyrt i billiga vattenbaserade (Aqua) produkter, med petrokemikalier. Det kan ju lekmannen förstå att all sorts obalanser i kroppen dyker upp av att dricka kranvatten som varit några svängar om reningsverken, att vi sen spolar klorrenat vatten i toaletter är sådan bizzarr konsumtion och överslöseri. Det är därför som ag brinner för detta, förutom att jag är hudterapeut skadad och försökt finna bästa produkten till ansiktets- och hudens behov av antioxidanter. Tydligen innehåller vårt filtrerade vatten ämnen som är mera antioxidant än blåbär, det säger allt tycker jag. Har du läst ända hit så fråga mig hur du får din vatten filtreringsmaskin. www.ziizoo.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *