Good Water – Good Life

Om Klimatorättvisor

Varje gång som jag upplever eller tar in information om Klimatorättvisor så känner jag hur hela min kropp går i total obalans. Det är därför som jag håller mej med media som jag kan relatera till. Som detta levande vatten som jag jobbar med, och har förmånen att stödja andra, i deras mående.

Det finns mycket som ger en obalans. Det vatten vi dricker innehåller massor med hormoner och mediciner som spolats ut i reningsverken, som reningsverken inte har möjlighet att rena fullt ut. Ändå dricker vi detta vattnet och det är klart som andra saker som gluten och laktos, så finns det intolerans och människor är känsliga. Vi är säkert lika känsliga i kroppen, via det vi får in i oss med vårt vatten. Det är alltid bättre med rent levande vatten. Kolla på min hemsida om levande vatten: www.ziizoo.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *