Good Water – Good Life

Om att se 10 år yngre ut

Jag har länge bloggat om miljö inom smink (Är naturvetare och studerade hos CIDESCO-Kosmetologskolen i Köpenhamn) och ekologiskt och vegansk hudvård och har börjat blogga om levande vatten. Det är för mig viktiga frågor om (förutom att man lär sig att se 10 år yngre ut när man utesluter skadliga kemikalier i hudvård) miljön. Vid något tillfälle läste jag Design för hållbar utveckling på Malmö Universitet. Jag läste boken “Program för en grön Planet” när jag var 11 år, det präglade mig mycket och mitt sätt att tänka på. Just nu håller jag på med ett projekt med joniserat vatten, visste ni att vanligt kranvatten inte tas upp av cellerna i kroppen, men det gör joniserat vatten, vattnet utsätts för elektricitet så att elektronerna far fritt. Det gör att vattnet blir mindre i molekyl storlek. Joniserat vatten går in i kroppscellerna, och släcker törsten som man kan uppleva med kranvatten.

Besök gärna min hemsida: www.ziizoo.se

Vill man ha lite mera vetenskaplig fakta, så ska jag lägga upp en pdf fil på nätet, som man kan läsa. Kommer inom kort, håll utkik!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *