Good Water – Good Life

Om toxiner!

Tänk så mycket toxiner som vi får av vårt vatten från vattenkranen, och ändå är vi bättre än många andra länder. Det känns inte nog ändå, för jag tänker: Om vattnet passerar reningsverken, och sen slänger ut förorenat vatten som vi använder om och om igen, så är det lite som det säger sig självt att det inte kan vara bra. Detta med vatten har många aspekter, speciellt på miljön. Tänk att människans verksamheter gör att det faller surt regn?

Jag har iaf kommit i kontakt med en produkt som filtrerar vatten, det är super duper, för den är tillsatt väte i och elektricitet, som vanligt vatten från kranen förlorar i rören. Vatten utan elektricitet, kommer inte in i cellmembranen i cellerna, därför kan man känna sig törstig, och egentligen så handlar det om att man blir uttorkad. Knasigt va?

Fråga mig om hur du får tag på den här mirakulösa vattenfiltret, som med sina vätemolekyler, skapar världens främsta antioxidant, det är mera antioxiderande än en bunke blåbär. Genom att dricka vårt vatten så blir du yngre i huden, huden slätas ut, du känner dig piggare och orkar mera. Fråga mig om hur du får din egna filter: www.ziizoo.se

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *